Love actually е класически коледен филм , но все пак става

...
Love actually е класически коледен филм , но все пак става
Коментари Харесай

Love actually: 10 неща, които нямат смисъл в коледния филм

Love actually  е типичен коледен филм , само че въпреки всичко става жертва на някои от общоприетите rom-com. Като такива, някои от тях в действителност нямат доста смисъл. Това не значи, че филм ът не е добър. Той е коледна класика с причина, защото почитателите обичат да бъдат пометени от другите любовни истории, без значение какъв брой неправдоподобни са те от време на време.

Дори и тогава, някои от най-грубите образци за нелепости и / или объркващи сюжетни линии могат да бъдат простени. Но към тях въпреки всичко би трябвало да се обърне внимание, въпреки и единствено за наслаждение.

10
И Така, Роуън Аткинсън беше ли Ангел, или...?
Един от най-странните аспекти на Love actually е включването на героя на Роуън Аткинсън. Той е забелязан два пъти - първо, той взема занимателно продължен подарък, увивайки огърлицата на Хари, а по-късно е забелязан по какъв начин разсейва чиновник на летището, с цел да разреши на Сам да мине около защитата.

Изглежда, като че ли е ангел-пазител, пробвайки се да накаже Хари за прегрешенията му и награждавайки Сам и Даниел. Но това в никакъв случай не е обяснено в реалност и оставя необичайно, сюрреалистично възприятие.

9
Да се ​​научим да свирим на барабаните единствено за седмици

Love actually  започва пет седмици преди Коледа. Това значи, че Сам има единствено пет седмици да научи по какъв начин се свири на барабаните - факт, в който е съвсем невероятно да се повярва. Сам е цялостен новак, той на пръв взор е самоу и това беше преди YouTube да направи безвъзмездни и елементарно налични елементарни уроци онлайл.

Няма метод едно дете да може да се научи на барабаните единствено за пет седмици. И даже да е научил главния темп, няма метод той да е задоволително умел, с цел да извършва типа, които Сам прави.

8
Сам тича през летището

Говорейки за Сам, неговият подзаговор съдържа най-клиширания край, който може да си представим, защото той заобикаля сигурността и тича през летището, с цел да хване обичаната си и да се сбогува. 11 септември се е случило единствено две години по-рано, а сигурността на летището беше на върха по това време. 

7
Странният жанр на снимане на Марк

Подзаговора на Марк и Жулиета е може би най-добре прочут във филм а, с помощта на известната поредност от карти. Той обаче съдържа много фиктивен миг, когато Жулиета открива любовта на Марк към нея посредством сватбеното си видео.

По някаква причина Марк реши да се концентрира напълно върху Жулиета и да я снима в някои крайни проекти - акт, който граничи с воайорството. Дори Марк да е обичал Жулиета, няма смисъл да снима сватбеното видео по този метод. За каква цел служи? Дори не наподобява добре!

6
Колин среща Четири Бомби

В желанието си да се срещне с някои привлекателни и " разпуснати " американки, той пътува до Милуоки от всички места и отива в локален бар. Там той среща три безспорни бомби, които се влюбват в британския му акцент и го канят в дома им.

Докато е там, той среща четвърта привлекателна дама и всички прекарват нощта дружно. Толкова е нереалистично, че се появява като мислена мечтана поредност.

5
Фигурата на Натали
Многократно през целия филм Натали е наричана пълничка и дебела. Това е неуместно изказване и в действителност няма смисъл в подтекста на филм а.

4

Древен Йерусалим

Докато репетира учебната игра с децата си, Карън несъзнателно споделя: „ В античен Йерусалим беше звездна нощ и бебето Исус беше в яслата си “. В реалност се споделяше, че Исус е роден във Витлеем. Витлеем не би трябвало да се употребява взаимозаменяемо с Йерусалим, защото Витлеем се намира на към 10 километра на юг и е изцяло обособен град.

3

Защо Aurélia учи британски?
Краят на подзаговора на Джейми и Аурелия се отнася до сладостен дребен миг, в който те декларират любовта си един към различен на счупения език на другия. Логично е, че Джейми е научил португалски, защото е имал всички планове да се събере с Аурелия и да разгласи любовта си.

Но за какво Aurélia учи британски? Тя се върна вкъщи и евентуално нямаше желание да се среща още веднъж с Джейми. Надяваше ли се той да дойде един ден с трагично самопризнание за обич? Планирала ли е един ден да го изненада? Това е малко неразбираемо.

2
Завръщането на Били Мак

В края на филм а се открива, че Били Мак се радва на обществено завръщане с помощта на сполучливия си коледен сингъл. Това обаче наподобява доста малко евентуално заради редица аргументи. Били Мак беше рок звезда, за която към този момент никой не се интересуваше.

Били даже обществено го жигосах като " нелепост ". Няма доста аргументи да мислим, че сингълът ще стане шлагер. Дори и да беше малко известен, коледните сингли постоянно не се оказват задоволително огромни, с цел да съживят изцяло умиращата кариера.

1
Дейвид лети в обществен полет

Краят разкрива, че Натали прегръща Дейвид, откакто се прибира от полет. Няма обаче безусловно никакъв метод министър председателят на Англия да лети с обществен търговски аероплан.

Още кино вести:

Новият 17 сезон на  е насочен основно към пандемията от COVID-19 (ВИДЕО)

Години по-късно, Моника от  отново нахлузи празничната пуйка (ВИДЕА)

Какво вършат Кевин и компания 30 години след ?

Помпео за пресъздаването на КОВИД рецесията в: Голяма отговорност е!

Празничен локдаун: 

Най-добрите на всички времена

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР